کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
عدم رعایت رژیم تغذیه پس از کامپوزیت دندان چه عوارضی به همراه دارد؟
ترمیم سریعتر: فرآیند ترمیم با استفاده از کامپوزیت معمولاً زمان کمتری نسبت به فرآیندهای ترمیم دیگری مانند لمینت میطلبد.
آماده سازی سطح دندان ها برای اتصال باندینگ (ممکن است شامل مقدار بسیار کمی تراش باشد)
کامپوزیت دندان در واقع یک لایه نازک است، اما همین لایه نازک هم تا حدودی باعث جلوتر آمدن دندان افراد میشود.
مواد غذایی رنگی: نوشیدنیهایی مانند قهوه، چای و شراب قرمز و همچنین غذاهایی که رنگهای قوی دارند میتوانند باعث تغییر رنگ کامپوزیت شوند.
پس از اسیدشویی، لایهای از کامپوزیت بر روی دندان اعمال میشود. این لایه شامل ماتریس رزین و ذرات پرکننده است. دندانپزشک با کمک اپلیکاتور، مقدار کمی پلاستیک مایع یا عامل باندینگ را روی ناحیه اسیدشویی شده میمالد. دندانپزشک ممکن است مقداری فشار هوا را روی عامل باندینگ اعمال کند تا از نازک و یکنواخت بودن لایه اطمینان حاصل کند.
پالیش یا پولیش کامپوزیت، فرآیند نهایی در اجرای کامپوزیت دندان است که هدف آن افزایش براقیت و هموار کردن سطح کامپوزیتها است.
پس از هر وعده غذایی مسواک بزنید و از نخ دندان برای از بین بردن پلاکهای دندانی حتما استفاده کنید. غرغره آب نمک نیز به کاهش التهاب لثهها کمک میکند.
مسواک زدن: روزانه حداقل دو بار مسواک بزنید، به ویژه بعد از وعدههای غذایی.
کامپوزیت در دندانپزشکی، علاوه بر زیبایی کاربردهای دیگری هم دارد، که ما در این محتوا علاوه بر اینکه توضیح می دهیم که کامپوزیت دندان چیست، انواع،کاربردهای مختلف و مراحل کامپوزیت را هم شرح میدهیم.
یکی از مزایای برجسته کامپوزیت دندان، تنوع رنگهای آن است که امکان تطابق با رنگ طبیعی دندانهای هر بیمار را فراهم میکند.
اگر دندان های من نامرتب باشند با کامپوزیت اصلاح می شوند یا حتما باید اول ارتودنسی کنم؟
افرادی که رفتارهای نامناسبی از جمله دندان قروچه، فشاردادن دندانها بر روی هم و … عاداتی شرایط کامپوزیت دندان از این قبیل دارند، کاندید مناسبی برای کامپوزیت دندان نیستند
کامپوزیتکردن دندان یک درمان دائمی نیست و ممکن است بعد از مدتی دچار مشکل شود. اما مزیت کامپوزیت این است که درصورت شکستن، میتوان آن را ترمیم کرد.